Ukraine

Støttearrangementet udskydes!!!

Over hele landet er der iværksat indsamlinger og støttearrangementer for Ukraine og det er jo herligt. Det betyder imidlertid også at vores lokale arrangement er druknet lidt – ikke mindst i forhold det det flotte resultat de opnåede på Rådhuspladsen forleden.

Vi har derfor besluttet at vi udskyder vores egen støttekoncert og samtidigt målretter den alle flygtninge uanset hvor de kommer fra. Tid og sted er ikke fastlagt endnu, men vi håber du holder øje, for vi ønsker inderligt at lave et arrangement der både er seværdigt og hjælper med at afbøde de skrækkelige situationer der desværre findes mange steder i verden.

 

 

 

 

For at samle penge ind til Ukraine afholder Kulturforsyningen den 19/3 kl. 15 et støttearrangement. Hele overskuddet går til Dansk Røde Kors.

Programmet udvikler sig hele tiden, men der er jo begrænset plads i KulturStationen, så vent ikke for længe med at købe din billet.

MEDVIRKENDE:

Nødhjælpsorkesteret er dem der ofte trækker det store læs, når der skal sættes musik til gode formål. Oplev bl.a. Al Agami og Ole Kibsgaard på slap line med godt humør, musikønsker fra salen og alt det andet der kommer til at gøre dette arrangement fantastisk,  

Vores lokale trubadur Andreas Langvad stiller selvfølgelig også op, når mennesker i nød kræver at vi alle rejser os fra sofaen og støtter vores forfulgte naboer.

Hør også Soma Mayel fortælle om, hvad en ordentlig modtagelse betyder for at man kan gå fra at være afghansk flygtning til at blive indvalgt i Fredensborgs byråd med tredje flest personlige stemmer.

Vi får også besøg af nogle flygtninge fra Sandholmlejren som du både kan snakke med, give et skulderklap eller invitere på middag.

Frivilligcenteret i Fredensborg vil også have en stand, hvor man kan høre om mulighederne for at hjælpe. For på et borgermøde i onsdags blev den lokale Ukraine-indsats koordineret og Frivilligcentret har overblik over hvilken form for hjælp der er brug for, hvis du vil give en hånd.

Der er mange andre tiltag i gang – forhåbentligt bliver der også indsamling af tøj og hjælpemidler, konkurrencer med præmier doneret af lokale virksomheder og meget andet godt – følg med her på siden…

Køb billetter til 150,- HER eller donér til indsamlingen via MobilePay eller bankoverførsel til indsamlingskontoen 9570-0013388482