venneskoven

Lad os gøre Humlebæk endnu bedre

Byen er heldig at have nogle fantastiske natur-rammer som både tiltrækker tilflyttere og er til daglig glæde for indbyggere i alle aldre.

Ikke mindst har Corona-nedlukningen åbnet manges øjne for værdien i at tilbringe mere tid i naturen. Flere gode kræfter er derfor, sammen med Kulturforsyningen, i gang med at skabe endnu bedre rammer for naturoplevelser.

I Kirkeskoven (mellem Krogerup og banen) håber vi derfor at der kan etableres en lokalitet der muliggør lidt længere ophold end en gåtur og også tilbyder lidt ly når det danske vejr viser sine mere udfordrende sider. Vi forestiller os en bålhytte, et par shelters og et muldtoilet.

Selve området skal ikke være enormt – det skal bare være stort nok til at skovbørnehaver, spejdere, skoleklasser, familier på skovtur osv kan krydre naturoplevelsen med et lidt længere ophold.

Initiativtagerne har i samarbejde med Skov- og Naturstyrelsen fundet et egnet område i Kirkeskoven og er i fuld gang med at skaffe finansiering gennem indsamling og diverse fonde. Planen er at skabe et rekreativt område, med  optimale rammer for at skoler, institutioner og familier kan få mest muligt ud af vores skønne natur.

Du kan støtte projektet ved at give et bidrag på MobilePay til 811281 eller  med en af disse sponsor-pakker:

Relevante links:

Støttegruppen på Facebook

Krogerup Højskole

Skovbørnehaven Livet

Humlebæk Lilleskole

Folder om Krogerupskovene